استعلام سیستم قفس
شما عزیزان میتوانید از طریق تکمیل و ارسال فرم زیر جهت استعلام قفس از شرکت ماکی کالا (ارائه دهنده انواع قفس های صنعتی در حوزه مرغداری) اقدام نمایید.
"*" قسمتهای مورد نیاز را نشان می دهد
"*" قسمتهای مورد نیاز را نشان می دهد
سیستم پرورش مشاوره استعلام قیمت و فروش :
سیستم قفس؛ با توجه به افزایش جمعیت و نیاز روز افزون به منابع غذایی از جمله محصولات طیور مانند گوشت و تخم مرغ و … صنعت مرغداری بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است . در کشور ما صنعت مرغداری بعد از خودروسازی بزرگترین صنعت محسوب میگردد که در سالیان اخیر سرمایه گذاریهای زیادی در آن صورت گرفته است و واحدهای تولید و پرورشی مختلفی در این عرصه مشغول به کار میباشند. مجموعه ماکیکالا پلاس با داشتن سالها تجربه در صنعت مرغداری و کمک کارشناسان فنی و مجرب و همچنین آشنایی کامل با انواع سیستم قفس های تخمگذار، گوشتی، پولت، بلدرچین و… میتواند شما را در جهت انتخاب محصولی مطمئن یاری رساند . صنعت مرغداری متشکل از یک سلسله بخش های مرتبط با همدیگر است که از بالا به پایین شامل لاین ، مرغ اجداد ، مرغ مادر ، کارخانجات جوجه کشی ، فارمهای پرورشی مرغ تخم گذار و گوشتی و همچنین کارخانجات وابسته به این صنعت از قبیل : تولید و تهیه خوراک طیور ، تولید مکمل های ویتامینی و مواد معدنی ، تولید کننده واکسن و دارو ، تولید کننده مواد افزودنی نظیر اسید آمینه ها و آنزیم ها و همچنین آزمایشگاه
های مرتبط با این صنعت نظیر کنترل کیفی خوراک ، تشخیص دامپزشکی و … میباشد. بنیان اولیه صنعت مرغداری از شرکتهای اصلاح نژاد که لاین خالص را در اختیار دارند شروع میشود و سپس نوبت به شرکتهای مرغ اجداد که گله های دورگه حاصل از تلاقی لاین های خالص را در اختیار دارند و سپس شرکت مرغ مادر که گله های دورگه حاصل از تلاقی گله های اجداد را در اختیار دارند که ممکن است سویه گوشتی و یا سویه تخم گذار باشد و سپس نوبت به کارخانجات جوجه کشی که این کارخانه ها با تخم مرغ های حاصل از سویه های گوشتی و یا تخم گذار ، به جوجه تبدیل می کنند و سپس نوبت به واحدهای پرورش مرغ گوشتی یا تخم گذار میباشد که جوجه های حاصل را پرورش دهند . در این واحدها جوجه های حاصل از تلاقی مرغ های مادر به دلیل دارا بودن هتروزیس، در سویه های گوشتی از سرعت رشد بسیار زیاد و در سویه های تخم گذار از نرخ تخم گذاری بالایی برخوردارند . حاصل فرآیند تولید و پرورش در فارمهای تخم گذار تولید تخم مرغ و در فارمهای گوشتی ، پرورش مرغ گوشتی و در نتیجه پس از کشتار ، تولید و بسته بندی و عرضه گوشت مرغ به بازار میباشد.
در صنعت مرغداری جهت احداث و بهره برداری از یک فارم باید شرایطتی از جمله فاصله ی مناسب فارم از فارم های همجوار(به علت عدم انتقال بیماری از یک فارم به فارم دیگر ) ، شرایط آب و هوایی و موقعیت جغرافیایی مناسب ، دسترسی به آب مورد نیاز و مناسب ، دسترسی به امکاناتی از جمله برق ، گاز و راه ارتباطی آسان و … ، بازار مصرف ، نوع شیوه تولید و پرورش وهمچنین تجهیزات پرورش و … را مد نظر قرار داد .
با پیشرفت علم و فناوری در صنعت مرغداری شکل جدیدی از پرورش در قالب قفس در عرصه پرورش مرغ تخم گذار ، پولت ، گوشتی ، بلدرچین و … به وجود آمد که با استفاده از این سیستم علاوه بر افزایش تراکم در واحد حجم ، باعث افزایش تولید و راندمان تولید و کاهش تلفات و در نتیجه افزایش سود آوری در فارم مرغداری میگردد .
در شاخه ی مرغ تخم گذار در گذشته پرورش با استفاده از قفس های نیمه اتومات (منبری ) صورت میگرفت که در این سیستم معمولا توزیع دان و جمع آوری کود به صورت نیمه اتومات و جمع آوری تخم مرغ نیز با استفاده از دست و با نیروی انسانی صورت میگرفت که با پیشرفت در صنعت مرغداری نسل جدید قفس های تمام اتومات باطری در این صنعت به روی کار آمد . با استفاده از قفسهای اتومات باطری در واحدهای پرورش میتوان تراکم بیشتری را جوجه ریزی کرد و به علاوه در این سیستم پرورش ، تمامی امور از جمله توزیع دان ، جمع آوری کود ، جمع آوری تخم مرغ و … به صورت تماما اتوماتیک و بدون دخالت دست انجام میگیرد. در قفسهای اتومات باطری معمولا تمام قطعات از جنس گالوانیزه و بدون زنگ زدگی و دارای عمر کاری و استحکام زیادی میباشد.
قفسهای باطری از اجزا مختلفی از جمله قطعات گالوانیزه و توری تشکیل شده است و متشکل از سیستم های مختلفی میباشد که در پایین به معرفی و کاربرد آنها میپردازیم :
1: سیستم جمع آوری کود که متشکل از نوار نقاله از جنس پلی پروپیلن و غلطک در شاسی سرو ته قفس و الکتروگیربکس و عرضی و بالابر کود میباشد که وظیفه ی جمع آوری و انتقال کود را از سر به انتهای سالن (در هر طبقه به صورت مجزا) و سپس به وسیله ی عرضی و بالابر کود به بیرون سالن و پس از بارگیری به وسیله ی کامیون به بیرون فارم انتقال پیدا میکند .
2: سیستم جمع آوری تخم مرغ که به دو صورت الواتوری و یا باکس و لیفت همراه میز تخم مرغ میباشد که در این سیستم جمع آوری تخم مرغ کاملا به صورت اتومات و بدون دخالت دست و نیروی انسانی صورت میگیرد. در این سیستم تخم مرغ تولیدی به وسیله ی نوار نقاله (نوار تخم مرغ) به وسیله ی باکس از قسمت انتهای سالن به سر سالن و سپس از طریق میز جمع آوری به اتاق جمع آوری تخم مرغ انتقال پیدا میکند و پس از بسته بندی و بارگیری راهی بازار مصرف میگردد.
3: سیستم آبخوری که متشکل از منبع ذخیره ی آب در سر سالن از جنس پلی اتیلن و مدار فشار قوی (جهت انتقال آب مخزن به ابتدای قفس ) و مدار فشار ضعیف شامل فلاشتانک یا فشار شکن ، لوله های آبخوری همراه نیپل ، تراف آبخوری ، نشانگر آب انتهای سالن ، اتصالات و …(جهت انتقال آب به تمامی قسمتهای سالن و در دسترس قرار دادن آب مناسب برای پرنده) میباشد .
4: سیستم روشنایی که شامل تابلو برق ، کابل ، لامپ و دیزل ژنراتور و … میباشد که جهت تامین روشنایی سالن مورد استفاده میگردد
شما عزیزان میتوانید در زمینه ی مشاوره ، احداث و طرح توجیهی فارم ، سیستم قفسهای اتومات باطری تخمگذار ، پولت ، گوشتی ، بلدرچین و … ، سرویس و بروزرسانی فارم و تامین کامل تجهیزات مورد نیاز خود با کارشناسان و متخصصان فنی ماکی کالا پلاس در ارتباط باشید.